Linkedin, Learning ile Profesyonelleri Eğitmeye Ağırlık Verecek - Haberler - indir.com

Linkedin, Learning ile Profesyonelleri Eğitmeye Ağırlık Verecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-30 07:07:34
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

LinkedIn profesyonel iş ağıdır. Microsoft tarafından satın alınan marka tarihi bir adım atarak gelecek planlarını uygulamaya başladı. Düzenlenen bir bası toplantısıyla CEO Jeff Weinwe markanın yeniliklerini ve LinkedIn Learning'i tanıttı. Marka 450 milyondan fazla üyeye sahip olmakla beraber şu anda 500'den fazla nüfuslu profile sahip üyesi bulunuyor. Marka her hafta 160 binden fazla uzun formatlı yazı yayınlıyor. Kendi içindeki içerik akışını önemseyen marka zamanında Pulse'ı satın alarak önemli bir adım attı ve çalışmalarına da devam etmektedir.

LinkedIn'ın mesajlaşma portföyü

Mesajlaşma konusundaki gelişmelere de kayıtsız kalmayan marka geçen yıl yeni mobil uygulamasını yayınlayarak yeni mesajlaşma arayüzüyle gönderilen mesaj sayısının % 240 arttığını da gözler önüne seriyor. Aktif kullanıcıların yarısı da LinkedIn üzerinden her hafta mesajlaşıyor. Mesajlaşmaya önem veren marka sohbet butonu geliştirdi. Bu alanda bir ürün olmasa da marka bu alanda da atılım yapacaktır.

Çevrimiçi eğitim platformuyla çalışması

LinkedIn çevrimiçi eğitim platformunu satın aldıktan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Bunlar içinde en önemlisi LinkedIn Learning oldu. 201 yılının Nisan ayında 1,5 milyar dolara LinkedIn'ın olan Lynda, farklı alanlarda ücretli çevrimiçi eğitimler veriyordu. Markadan yapılan açıklamaya göre LinkedIn Learning çevrimiçi eğitimin geleceğini yakalama çalışarak etkileşimli ve kişiselleştirmeye önem veren çalışmalar yapacaktır. Kodlamadan tasarıma kadar pek çok alana dokunan LinkedIn Learning içinde 9 binden fazla dijital eğitim içeriği barındırıyor. Her hafta 25 yeni içerikle zenginleşerek yoluna devam edecektir. Üstelik platformun dili sadece İngilizce değil, aynı zamanda Fransızca, Japonca, Almanca, İspanyolca eğitim içeriği de sunarak kullanıcı kitlesini genişletecektir. LinkedIn Learning direkt olarak LinkedIn  kullanıcı kitlesini hedef alırken, aynı zamanda Lynda.com'da da kedi alan adı altında tüm internet kullanıcılarına hizmet veriyor. LinkedIn ve LinkedIn Learning Microsoft'un kurumsal şirket müşterileri düşünüldüğünde iyi bir pazarlama ağına sahiptir. Markanın çalışmalarının ne düzeyde artacağını da önümüzdeki finansal sonuç raporlarından hep birlikte öğreneceğiz. Markanın CEO'su Jeff Weiner bu konuda gerekli olan tüm açıklamaları yaparak akıllardaki soru işaretlerini silmeye çalışıyor.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ