LinkedIn Kendi Anlık Mesajlaşma Servisini Kullanıma Açtı - Haberler - indir.com

LinkedIn Kendi Anlık Mesajlaşma Servisini Kullanıma Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-01 16:30:11
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Teknoloji

Profesyonel iş ağı LinkedIn, sosyal ağlardakine benzer ve kendine ait anlık mesajlaşma servisini kullanıma açtı. Artık profesyonel iş ilişkilerinde daha sağlıklı bir iletişim yapılabilecek.

Facebook'un sohbet özelliği gibi bir özelliğe kavuşan LinekdIn, biraz geç kalsa da modaya ayak uyduruyor. Arayüzü baştan aşağı yenilenen anlık sohbet bölümünün daha sade bir görünüme kavuşması sayesinde kullanım oldukça kolaylaşmış.

LinkedIn

Buna ek olarak gönderilen mesajlara dosya veya fotoğraf ekleyebilir, yapıştırmalar, emojiler ve GIF'ler yollayabilirsiniz. Facebook'ta olduğu gibi bire bir konuşmaların yapılabildiği LinkedIn'de grup oluşturulup sohbet edilebiliyor. 

İletişimin ilişkileri kuvvetlendirdiğini düşünen LinkedIn, iş partnerleri ve iş arkadaşları arasındaki iletişimi kolaylaştırmak adına büyük bir gelişme kaydetmiş görünüyor. Eklenen yeni özellikler ile sohbetler daha anlamlı ve güçlü bir hal alıyor. 

Yeni mesajlaşma deneyimini şu an için sadece LinkedIn'i Android, iOS ve masaüstü versiyonlarında İngilizce dilinde kullanan kullanıcılar deneyebilecek. Diğer diller için önümüzdeki haftalarda destek verileceği duyuruldu. 





PAYLAŞ