LINE'dan Ücretsiz Hareketli Bayram Sticker'ları (Video) - Haberler - indir.com

LINE'dan Ücretsiz Hareketli Bayram Sticker'ları (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

400 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma ve sohbet platformu LINE, sadece Türkiye'ye ve Ramazan Bayramı'na özel hareketli sticker seti hazırladığını duyurdu.

'İyi Bayramlar' adıyla hazırlanan sticker setini indirmek isteyen LINE kullanıcıları, hesaplarına giriş yaptıktan sonra Sticker Dükkanı'na girerek bu paketi ücretsiz olarak indirebilecekler.

Line Bayram Sticker'ları

Bayram geleneklerimize gönderme yapan sette 'İyi Bayramlar', 'Tiril Tiril', 'El öpmeye geliyoruz', 'Bayramda küslük olmaz' gibi hareketli sticker'lar yer alıyor. Bu sticker'lar sayesinde kullanıcılar, uzaktaki arkadaşları, aile bireyleri ya da sohbet listesinde yer alan diğer kullanıcılarla eğlenceli bir bayramlaşma imkanı bulacaklar.

'bayramına hareket gelsin' başlıklı bir de video yayınlayan LINE, bu bayramda mesajlaşmayı daha renkli hale getirmeyi amaçlıyor. 

Ücretsiz olarak Android, iOS, Windows Phone mobil cihazlarınızın yanı sıra Windows ve Mac masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz LINE uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi bayrama özel indirmeye sunulan sticker'lar için yayınlanan videoyu da izleyebilirsiniz.




LINE; Bayramına Hareket Gelsin


PAYLAŞ