Lineage 2: Revolution'a Mayıs'ta büyük güncelleme geliyor - Haberler - indir.com

Lineage 2: Revolution'a Mayıs'ta büyük güncelleme geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-17 15:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Dünya çapında çok hızlı bir şekilde büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, popüler MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için Mayıs ayında büyük bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Yapılacak olan güncelleme ile yeni bir kale kuşatma modu, yeni zindanlar, maksimum seviyeye genişletme, Oren isimli yeni bir bölge, Derece-UR isimli yeni bir ekipman ve daha birçok sayıda heyecan verici içerikler mevcut olacak. Ayrıca Kuzey Amerika ve Avrupa sunucuları dışında, önümüzdeki ay Latin Amerika?da da yeni sunucular devreye girecek.

Ön kaydı yapabilirsiniz

Bugün de dahil olmak üzere oyuncular bugünden itibaren yeni ve mevcut oyuncuların kullanıcı adlarını rezerve etmelerini ve ön kayıt yapan toplam oyuncu sayısına göre ödül kazanmalrını sağlayacak yeni sunucular için ön kayıt yapabilirsiniz. 25 milyon toplam kayıtlı kullanıcıya ulaşan Lineage 2: Revolution, çıkış ülkesi Güney Kore, Japonya ve 11 Asya ülkesinde büyük başarı elde ettikten sonra altı aydan daha kısa bir süre önce küresel olarak yayınlandı. Dünya çapında 5 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip olan Lineage 2: Revolution, şimdiye kadarki en başarılı mobil MMORPG oyunlarından biri haline getirdi.

Amerika ve Avrupa Bölgeleri?ne yeni sunucular ekleniyor

Daha fazla oyuncu desteklemek için Amerika ve Avrupa Bölgeleri?ne yeni sunucular eklenen Lineage 2: Revolution?a, diğer sunucuların birleştirilmesi daha sorunsuz bir işbirliği deneyimi sağlayacak ve daha dinamik, rekabetçi kale kuşatma, klan içeriği sağlanacak. Birleştirilen sunuculardaki karakter, para birimi, klanlar ve arkadaş bilgileri sağlam bir şekilde korunacak.





PAYLAŞ