LG'nin Yeni Telefonu X4+ Özellikleri - Haberler - indir.com

LG'nin Yeni Telefonu X4+ Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG'nin giriş ve orta segment kategoride yer alan yeni akıllı telefon modeli LG X4+ resmiyet kazandı. Cihazın teknik detayları ve tüm bilgileri resmi olarak yayınlandı. Şu sıralarda LG G7 gündemleri süren LG şirketinin yeni orta segment duyurusu LG X4+ cihazı oldu. LG X4+'da 1280 x 720 piksel çözünürlüğüne sahip IPS 5.3 inçlik bir ekran görüyoruz. Alüminyum bir kasa ile gelen modelde Snapdragon 425 işlemci seti ve Adreno 308 grafik işlemcisi bulunuyor. 2GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip olan telefonda microSD kart yuvasıda yer alıyor.

Dahili bir Hi-Fi DAC dönüştürücüsüne sahip olan LG X4+ modelinin iyi bir ses deneyimi sunması bekleniyor. Cihazda 3000 mAh'lik batarya ile beraber 13 megapiksel bir ana kamera ve 5 megapiksellik bir ön kamera yer alıyor. Android Nougat 7.0 işletim sistemine sahip olan telefonun 280 dolarlık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Avrupa pazarındaki satış tarihi henüz belli olmayan LG X4+ cihazını giriş ve orta segment bir akıllı telefon arıyorsanız tercih edebilirsiniz diyebiliriz.

Pazarda ise Samsung'un Galaxy J serisi yada Asus Zenfone serisi gibi birçok orta segment rakip bulunmaktadır. Bakalım LG orta seviye bu cihazı ile bekleneni sunabilecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ