LG'nin 4K 150 İnçlik Projektörü CES 2018'de Tanıtılacak - Haberler - indir.com

LG'nin 4K 150 İnçlik Projektörü CES 2018'de Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-05 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG tarafından geliştirilen yeni 4K projektör şirketin en iddialı ürünlerinden biri olmaya geliyor. Model üst seviye çözünürlüğün yanı sıra tam 150 inçlik büyüklüğe kadar kalite kaybı yaşamadan üst seviye bir görüntü sunabiliyor. Ekran paneli üretiminde dünyanın önde gelen isimlerinden olan LG'nin CES 2018 kapsamında bu yeni projektörünü sunması bekleniyor. Bu duyuru ile beraber şirketin ilk 4K UHD çözünürlüklü projektörü de pazara girmiş olacak.

Duvar bölümüne 150 inç 3.80 metrelik bir görüntü sunabilen bu yeni projektör yapısı ve tasarımı gereği dikey olarak yer alıyor ve taşınabilir yapısı ile her alana görüntü verebiliyor. LG tarafından açıklanana göre bu 4K projektör piyasada yer alan diğer 4K projektörlere göre daha uygun bir fiyata sahip olacak. Ayrıca bu model sunduğu yüksek çözünürlük haricinde HDR desteği ile de dikkatleri çekiyor. Daha gerçekçi renk ve görüntüleri HDR teknolojisi ile beraber sunabilecek.

Projektör ile beraber iki adet 7W hoparlör bulunacak ve dilerseniz bu hoparlöre HDMI yada bluetooth ile ekstra hoparlörler bağlayabileceksiniz. Bu yeni projektör hakkında tüm resmi bilgilerin CES 2018 kapsamında şirket tarafından sunulması bekleniyor. Özellikle projektör cihazlara ilgisi olan ve yüksek kaliteden ödün vermeyen kullanıcıların LG'nin bu yeni modeli beklemesini söyleyebiliriz.





PAYLAŞ