LG'den Yeni LG Q6 Geliyor - Haberler - indir.com

LG'den Yeni LG Q6 Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-04 21:00:30
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Başarılı akıllı telefon modellerine sahip olan LG cephesinden yenilenmiş bir G6 modeli ortaya çıktı. Yeni versiyon olarak ifade edilen model Q6 adına sahip olacak ve çıkışının ise Amerikan İletişim Patent Dairesi FFE'e yapılan bir başvurudan sonra kesinlik kazandığını söyleyebiliriz. Komisyon tarafından Perşembe günü Q6 modelinin listeye konulduğuna dair bazı söylentiler yer alıyordu. Bu yeni akıllı telefon modelinin LG G6'nın revize edilmiş hali olarak düşünülüyor. LG-M700TV olarak model numarası belirlenen cihaz, LG M700 serisinin bir parçası olarak da düşünülüyordu.

Ortaya çıkan bilgilere göre cihazın Android Nougat işletim sistemine sahip olacağı gözüküyor ve çok fazla detay içermiyor. LG Q6 modelinin LG G6 Mini serisi olacağına dair iddialar yer alsada, geçtiğimiz günlerde bir G6 Mini modeli üzerinde çalışıldığıda ortaya çıkmıştı. Bazı kişilere göre LG Q6 modelinde 5.4 inç büyüklüğünde bir ekran panelinin olacağı beklenirken, LG G6'da yer alan Full Vision ekranının biraz daha küçük versiyonunu geleceği ifade ediliyor. Bu noktada 18:9 görüntü oranına sahip olacak cihaz oranlar doğrultusunda uzun bir yapıya sahip olacak. Vision teknolojisi ile beraber Q6 modelinin neredeyse çerçevesiz bir ekran yapısına sahip olacağı ifade ediliyor.

Yeni LG Q6 modelinin kompakt bir yapıya sahip olması ile beraber modelde 4 GB yada 3 GB RAM miktarının olabileceği ifade ediliyor. Cihazın arka yüzeyinde 13 megapiksellik bir kameranın olacağı beklenirken, LG Q6 modelinde f1.8 diyafram değerinde Sony'nin IMX258 sensörü yer alacak. Cihaz hakkında aktarabileceğimiz detaylar bundan ibaret olurken, model orta ve güçlü seviye özellikleri ile dikkat çekecek diyebiliriz. Bakalım model hakkındaki sızıntı bilgileri ne derece doğru çıkacak göreceğiz.





PAYLAŞ