LG'den Altın Kaplamalı Akıllı Saat - Haberler - indir.com

LG'den Altın Kaplamalı Akıllı Saat

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-31 14:00:55
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat piyasasına sene başında giriş yapan LG, Apple'ın altın kaplamalı akıllı saatine rakip bir model üretecek. 23 Karat altın kaplama olan bu saat, fiyatı ve özellikleriyle rakibini alt edecek gibi görünüyor. 

Amerikan kuyumcu mağazası REEDS ile iş birliğine giren teknoloji devi LG, altın kaplamalı Watch Urban Luxe modelinden 500 adet üretecek. Timsah derisi kayışı ve özel kutusuyla bilikte satılacak olan akıllı saatin teknik özelikleri Watch Urban ile aynı olacak. Snapdragon 400 işlemci, 512 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı bulunan saat, altın kaplamalı saat meraklılarının beğenisine sunulacak.

Sadece Amerika'da satışa sunulacak olan bu saat Apple'ın altın kaplama saatinden çok daha ucuz olacak. 1200 dolar fiyata satılacak olan LG Watch Urban Luxe, şuan ön sipariş olarak satışta. 500 adet üretilecek olmasından dolayı almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini belirtelim. 

Ürün sadece REEDS mağazalarından yada REEDS internet sitesi üzerinden sipariş verilebiliyor. Satışı yapılan LG Watch Urban Luxe'lerin Ekim ayından itibaren sevkiyatına başlanacak. 





PAYLAŞ