LG V30'un 1.6 Diyaframlı Kamerası Doğrulandı - Haberler - indir.com

LG V30'un 1.6 Diyaframlı Kamerası Doğrulandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-11 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yakın zamanda gerçekleşecek olan IFA 2017 kapsamında markaların birçok yeni cihazlarını ve amiral gemisi telefonları göreceğiz. Bu şirketlerden birisi olan LG'nin yeni amiral gemisi olan V30 modelini tanıtması bekleniyor. LG ise söz konusu bu amiral gemisi hakkındaki paylaşımlarını sürdürmeye devam ediyor. Paylaşılan bilgilere göre cihazın mobil fotoğrafçılık noktasında üst seviyeleri zorlayacağı ifade ediliyor. LG'nin resmi olarak paylaştığı yeni bilgiler doğrultusunda V30 modelinin kamera yetenekleri noktasında rakipsiz olacağı bekleniyor. 31 Ağustos ile tanıtılması beklenen akıllı telefon modelinde dünyanın en geniş diyafram açıklığına sahip lensi bulunacağı ifade ediliyor.

Bu noktada LG V30'un f.1.6 diyafram değeri ile gelmesi belirtilirken, diyafram değeri noktasında iPhone 7 ve benzeri modellerde en düşük olarak f1.8 değeri yer alıyordu. LG V30 ise bunlara göre yüzde 25 daha çok ışık alacak. Bu noktada geliştirilen yeni kamera ilse V30 modelinin kamerası daha keskin ve gerçeğe yakın renkler ile kareler sunabilecek. Bu noktada yeni kullanılan Crystal Clear Lens camının ise çekim noktasında daha doğru renkleri aktarabildiği ifade ediliyor. Bu lens ise V30 modelini fotoğrafçılık noktasında üst seviye noktalara taşıyacak.

Bu bilgiler neticesinde LG'nin yeni amiral gemisi ile beraber multimedya özellikleri ve yetenekleri öne çıkarması bekleniyor. Fiziksel olarak V20'e göre daha küçük olması beklenen cihaz boyut noktasında 6 inçlik bir alan kaplayacak. Ekran çerçeve oranının ise 2:1 oranına sahip olacağı düşünülürken 2880 x 1440 piksel çözünürlüklü bir panelin sunulacağı bekleniyor.





PAYLAŞ