LG V30, teknik özellikleriyle LG G6'yı gölgede bırakacak gibi görünüyor! - Haberler - indir.com

LG V30, teknik özellikleriyle LG G6'yı gölgede bırakacak gibi görünüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 13:30:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

MWC 2017 etkinliğinde tanıtılacak olan LG G6 hakkında gelen bilgiler ardından şimdide LG V30 sızıntıları çıkmaya başladı. Aynı zamanda LG V20'nin IFA 2016 fuarında tanıtılmasında sonra LG V30'un da IFA 2017 fuarında tanıtımının olma olasılığını da arttırıyor.

V serisinin yeni amiral gemisi olacak olan LG V30, diğer V serisi akıllı telefonlar gibi piyasa da dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Gelen sızıntı bilgilere göre LG V30'un teknik özellikleri;

-Donanım açısında güçlü gelmesi beklenen LG V30 Snadragon 835 işlemcisine sahip olması kesin gözüyle bakılan özellikler arasında. Bunun yanı sıra 6 GB RAM kapasiteye sahip olması beklenen akıllı telefonun toplamda 4 kameraya yer verebileceği belirtiliyor.

-V20'ye kıyasla ses performansının daha da üst seviyelerde bir performans beklenirken cihazın ses özellikleri LG G6 ile benzer bir düzeyde olması bekleniyor.

-LG V30 5.7 inçlik alternatif ekran boyutu ile gelmesi beklentiler arasında.

-Bildiğiniz gibifirma arkada çift kamera kullanarak kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmuştu. LG V30' da da çift kamerayı ön tarafta kullanarak kullanıcıları için yeni bir deneyim yaşatması büyük olasılık.

Görünüşe göre LG akıllı telefon pazarında rekabette geri kalmıyor ve LG V30 modeli ile de bu rekabette vites yükseltecek gibi görünüyor. LG, teknik özellikler bakımından üst seviyede olması beklenen bu cihazla istediği başarıyı elde etmesi işten bile değil.

Yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulması beklenen LG V30 telefonun net çıkış tarihi henüz belli değil. Ve Telefonun fiyatının da ne olacağı ise büyük merak konusu.

 

 





PAYLAŞ