LG V30+ Hediyelerle Geliyor - Haberler - indir.com

LG V30+ Hediyelerle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-14 15:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Başarılı telefon üreticisi LG'nin yeni akıllı telefon modeli olan LG V30+'ın Türkiye satış tarihi öncesinde kullanıcılarına hediyeler sunacağı belli oldu. FullVision OLED ekran paneli ile dikkatleri çeken bu yeni model için Ocak ve Şubat ayında yapılacak 2 ayrı yarışmaya katılan kullanıcılar V30+, LG HBS-780 Bluetooth kulaklık ve LG Power Bank kazanma imkanına sahip olacaklar. LG V30+ modeli için düzenlenecek ilk yarışma 10 Ocak ' 11 Şubat tarihleri arasında SmartWorld uygulaması üzerinden gerçekleşecek. Yarışmaya katılmak isteyen kullanıcıların LG Smart World uygulamasına girerek kayıt yaptırıp 5 soruya doğru yanıt vermesi gerekiyor.

Yarışmaya katılan kullanıcılar arasında kazananlar ; 1 Adet LG V30+, 10 Adet LG HBS-780 Bluetooth kulaklık yada 50 adet LG Power Bank kazanma şansına sahip olacaklar. LG'nin düzenleyeceği bir diğer yarışmada ise 5 soruya doğru yanıt verenler arasında 1 kişi V30+ ve 300 kişi ise HBS-780 Bluetooth kulaklık kazanma şansına sahip olacaklar. Bu kazananların listesi ise 6 Şubat tarihinde v30kazandiriyor.com üzerinden açıklanacak.

LG V30+ Detayları

LG'nin bu yeni güçlü modelini hatırlayacak olursak bu yeni modelde geniş açıya sahip çift arka kamera yer alıyor. F1.6 diyafram değeri ile dikkatleri çeken V30+ modelinde Cine Video modu ve videografi üzerine bazı modlar bulunuyor. Video tarafı bir hayli geliştirilen bu cihazın düşük diyafram değeri ile düşük ışıklarda başarılı bir performans sunması bekleniyor.

Kamerada yer alan manuel mod ile beraber ISO ve deklanşör hızı gibi birçok detaylı ayarlar bulunacak. 18:9 yapıya sahip çerçevesiz ekranlı bu modelde 6 inçlik OLED FullVision bir ekran yer alıyor. IP68 sertifikasına da sahip olan bu cihaz 1.5 metreye kadar suya dayanıklılık sunabiliyor.





PAYLAŞ