LG G7 Ultra İnce Çerçeve İle Geliyor - Haberler - indir.com

LG G7 Ultra İnce Çerçeve İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG'nin iki nesildir yükselişe geçemediği G serisi akıllı telefon modellerinin 2018 versiyonu olacağı düşünülen LG G7 hakkında son bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce G serisinin tekrardan gelmeyeceği dedikoduları ortaya çıksada, bir süre sonra LG G7 hakkında detayların gözükmesi G7 modelinin geleceğine işaret ediyor. Modele ait sızdırılan ilk görüntüye göre cihazın ultra ince çerçeveler ile gelmesi oldukça dikkatleri çekiyor. Mobil tarafta bir türlü bekleneni veremeyen LG şirketinin G7 ile beraber pazara iddialı bir giriş yapması bekleniyor.

Tasarım noktasında ortaya çıkan ilk görsele göre neredeyse tamamen çerçevesiz bir modelin bizleri karşılayacağını dile getirebiliriz. 2017'nin sonunda görmeye başladığımız ve 2018 ile beraber devam edecek olan 18:9 yapıdaki ekranlar ve yüksek kasa oranını LG'nin G7 modelinde de göreceğiz. Ancak ultra incelikte olan bu cihazın alt çerçevesi renkten ötürü gözükmüyor. Fakat üst ve yanlardaki çerçeve oranının bir hayli düşürüldüğünü ve piyasanın iddialı ekran panellerinden biri olacağını söyleyebiliriz.

Görsele göre cihazın ön yüzeyinde çift ön kamera yapısını görüyoruz. Ayrıca sol tarafta ses kontrol butonları ile beraber güç butonunun arka yüzeyde parmak izi tarayıcısı ile beraber olması bekleniyor. Snapdragon 845 gibi güçlü bir işlemci ile gelmesi düşünülen LG G7'de QuickCharge 4.0 hızlı şarj teknolojisi yer alacak ve LG G7 modelinin Mart ayında tanıtılması bekleniyor.





PAYLAŞ