LG G7 Modeli Resmi Sitede Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

LG G7 Modeli Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-10 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG'nin yeni amiral gemisi olmasını beklediğiniz LG G7 modelinin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Resmi tanıtım öncesinde gelen sızıntılar ve bilgiler arasına bir yenisi daha eklendi. Cihaz resmi sitede listelendi ve bu noktada modelin bazı teknik özellikleride ortaya çıkmış oldu. Geçtiğimiz nesil LG G6 serisi ile bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan ancak 2018 ile beraber iddialı bir amiral gemisi ile gelmesini beklediğimiz LG'nin gelin yeni LG G7 modelinde ne gibi özellikler bulunacak bakalım.

LG G7 Detaylar

LG'nin İngiltere resmi sitesi üzerinden gözüken bilgilere göre model Qualcomm'un en yeni hızlı şarj desteği olan Quick Charge ile gelmesi bekleniyor. Fakat LG G7'nin Quick Charge 4.0 desteği ile beraber gelmesiyle cihazın işlemci modelinin Snapdragon 835 olacağını gösteriyor. Ancak henüz netleşmeyen bu bilgi haricinde şirket bu işlemci ile gelirse LG G6 modelinde yaptığı gibi en yeni işlemci mimarisi yerine bir önceki nesilin işlemcisini kullanmış olacak.

En güçlü Qualcomm işlemcisi olan Snapdragon 845 modelinde Quick Charge 4+ desteği yer alıyor. Bu noktada G7 modeli için ise Quick Charge 4 desteğinin bulunacağı resmi sitede gözüküyor. Site üzerinde işlemci haricinde cihaz hakkında başka bir detay gözükmüş değil. Ancak yeni amiral gemisinin işlemci haricinde iddialı özelliklere de sahip olması bekleniyor diyebiliriz.





PAYLAŞ