Lewis Hamilton'un CoD Infinite Warfare'de! - Haberler - indir.com

Lewis Hamilton'un CoD Infinite Warfare'de!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-26 00:27:48
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Kısa bir süre sonra çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan Call of Duty: Infinite Warfare, oyuncularını yine geleceğe götürmeye hazırlanıyor. Infinite Warfare, Jon Snow'a oyunda yer vermesinden sonra, şimdi de F1 şampiyonu Hamilton ile gündeme geldi.

Call of Duty: Infinite Warfare, bu yıl çıkışını gerçekleştirecek Call of Duty serileri arasındaki en iddialı olanlarından birisi. Bundan önce videoları yayınlanan serilerde, oyuncularından olumlu dönüşler alamayan Call of Duty ekibi, Call of Duty: Infinite Warfare oyununu geliştirmesiyle oyuncuların gönlünü alacak gibi duruyor. Daha önce Call of Duty: Infinite Warfare Game of Thrones'tan bilinen Jon Snow karakterine fragmanda yer vermesiyle gündeme gelmişti. Jon Snow'un oyunda yer alacağı öğrenildikten sonra, Call of Duty şimdi yeni bir isimle yeniden karşımızda. Bu seferki isim F1 şampiyonu Hamilton.

Call of Duty: Infinite Warfare, çıkışına sayılı günler kala oyuncuları yine merak içerisine sokacak bir haberle gündeme geldi. Call of Duty: Infinite Warfare'de, daha önce Jon Snow'u canlandıran Kit Harington'un ana düşman olacağı açıklanmıştı. Bununla beraber oyunda yer alacağı söylenen bir diğer isim de, UFC dövüşçülerinden Conor McGregor olmuştu. Call of Duty: Infinite Warfare bu isimlerle kalmayarak, aralarına bir yeni ismi daha kattı. Bu yeni isimde, F1 şampiyonu Lewis Hamilton oldu. Bu haber, Hamilton tarafından yapılan açıklama ile bizzat verildi. Fakat Hamilton'ın oyunda hangi rolde yer alacağı henüz bilinmiyor. Hamilton açıklamalarında, bu projenin kendisi için iyi bir deneyim olduğunu vurgulamış ve seriyi uzun yıllardır takip ettiğini dile getirmiş. Hamilton haberi, Twitter üzerinden paylaştığı bir görselle verdi.

 





PAYLAŞ