Lenovo'nun Gizemli Akıllı Telefonu Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Lenovo'nun Gizemli Akıllı Telefonu Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 22:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nisan 2017 tarihinde telefon üreticisi olan Lenovo tarafından Moto akıllı telefon serisi haricinde devam eden ZUK markalı telefonların üretiminin durdurulacağı ifade edilmişti. Şirketin ZUK Edge adlı modeli ise Aralık 2016'da piyasaya girmiş son ZUK cihazı olarak sunuldu. Bugün ise ZUK Mobile CEO'su tarafından yeni bir Lenovo akıllı telefon görseli paylaşıldı. Gizemli bir paylaşım olan bu görsel sonrasında akıllara şirketin yeni bir ZUK akıllı telefon modeli tanıtacağı geldi. Aşağı alanda göreceğiniz bu paylaşımda cihazın kavisli ve metalik bir arka tasarım ile geleceğini söyleyebiliriz.

Alt alanda Lenovo marka adını gördüğümüz bu cihazın ne olduğu henüz bilinmiyor. ZUK markası şirket tarafından Aralık 2016'da üretimi durdurulan bu seri için geçtiğimiz yıl şirketin ZUK Z3 akıllı telefonu tanıtacağı yönünde beklentiler olmuştu. Fakat beklenen olmadı ve yeni bir cihaz tanıtılmadı. Şuan için Çin'deki Lenovo Group kapsamında ürün planlama yöneticisi olarak görev alan CEO'nun ZUK markasını tekrardan piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bakalım Lenovo 2018 yılında pazara yeni ZUK markası ile mi giriş yapacak yoksa yeni Lenovo modellerini piyasaya sürecek göreceğiz.





PAYLAŞ