League of Legends'ta Açık Bulundu! - Haberler - indir.com

League of Legends'ta Açık Bulundu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Stewpeed adlı bir Reddit kullanıcısının yaptığı açıklamaya göre League of Legends'ta şu an kullanılabilir bir açık bulunuyor. Konuya geçmeden Riot'un bu durumlardaki politikasını sizlere hatırlatmak ister, ban yememek için bu gibi eylemleri denememenizi tavsiye ederiz.

Açığı görmek ve nasıl kullanıldığını anlamak için öncelikle League of Legends'taki tüm yeteneklerin nasıl çalıştığını iyi bilmeniz gerekiyor. Her şampiyonun kendine has bir slot'unun olduğunu ve bu yetenek slotlarının da kendine ait bir numarasının olduğunu hatırlatmamızda fayda var. Bulunan açık belirli numaralarla slotlardaki yetenekleri kullanarak çalışabiliyor.

Bu açığın yayıldığı forumda belirtilene göre; kendi üzerinde kullanılabilen yeteneklerde de bu açığın çalıştığı ve açık ile bu yeteneklerin şampiyonlar üzerinde kullanılabildiği söylenmiş. Ancak yayınlanan bir videoda görünen yeteneklerin bu açıkla uzaktan yakından ilgisi yok gibi. Yanılıyorsunuz. Bu noktada Ashe ve Buz atış yetenekleri devreye giriyor.

Buz atış yeteneğine sahip olan Ashe, 45 numaralı slotta yer alır ve kullanılması durumunda otomatik saldırı yeteneğini, normal şartlarda şampiyonların kullandığı Q, W, E, R yetenekleriyle değiştirir. Değişen yetenek normalde kullanıldığı takdirde ise otomatik saldırıya eklenir.

Açığın kullanılabildiği şampiyonlar ise şöyle;

Rumble W
Sion W
Twisted Fate W
Jax W
Master Yi R
Annie E
Singed R
Vayne R
Trydamere R
Teemo W
Blitzcrank W
Ashe Q
Zilean W





PAYLAŞ