League of Legends'e oyunda sesli konuşma özelliği geldi - Haberler - indir.com

League of Legends'e oyunda sesli konuşma özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-29 20:16:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Türkiye'de severek oynan League of Legends, yaklaşık 3 milyon kullanıcıya sahip. Rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleri ile bir araya getiren League of Legends, çevrimiçi online olarak oynanan bir oyundur. Kendine özgü tasarımı ve oynanışa sahip olan bu online oyunun şampiyonlardan oluşan iki takım çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş rekabet halinde mücadele ederek oynanıyor. Sık sık yeni karakterlerin ve içeriğin güncellenmesi ile zaman zaman da canlı turnuvaları ile oldukça severek oynanan oyunların başında yer alıyor.

Yıl boyunca pek çok turnuvanın düzenlendiği League of Legends'de dünyanın en aktif profesyonel rekabet ortamına sahip. Bu özelliği ile de sürekli oynanan ve antrenman yapılması gereken oyunlar arasında. Aksi takdirde daha önceden severek oynadığın karaktere eklenen yeni özelliği ya da tamamen yeni eklenen karakterleri takip edemezsin. Böylesine rekabetin döndüğü oyunda dünya çapında turnuvaları oluyor ve turnuvayı kazananlara ödül takdim ediliyor.

Oyuncuların bu denli severek oynadığı League of Legends'de istedikleri bir özellik vardı ki oda artık geldi. Oyuncular oyun sırasında grup arkadaşı ile sesli bir şekilde iletişim halinde kalmak istiyordu lakin oyunda bu mümkün değildi. Bunun yerine mesajlaşma yolunu tercih eden oyun yöneticileri oyun sırasında oyuncuların iletişim kurmasını zorluyordu. Kullanıcıların önerisini dikkate alan oyun firması artık sesli bir şekilde konuşma özelliğini de getirdi. Oyun sırasında grup arkadaşınızla oyunu oynarken aynı zamanda birbirinizi sesli iletişim yoluyla yönlendirebileceksiniz. Bunun için mikrofonlu kulaklık ya da mikrofonlu hoparlör kullanmanız gerektiğinin altını çizelim.





PAYLAŞ