League of Legends'de Küfür Edenler Elenecek - Haberler - indir.com

League of Legends'de Küfür Edenler Elenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Çocuklardan yetişkinlere kadar binlerce oyuncunun ilgi odağı olan MOBA oyunu League of Legends için Riot Games önemli bir karara imza attı. Bundan sonra rahatsız edici söylemlerde bulunan oyuncular ligden elenecekler.

League of Legends oynarken dilinin kemiği olmayan oyuncuların sohbet ekranında yazdıkları kötü söylemler, hakaretler ve hatta ana avrat yaptıkları küfürler canınızı sıkıyorsa Riot Games buna çare olacak yeni bir sistemi test ettiğini ve ilerleyen günlerde canlı hayata geçireceğini duyurdu.

Daha keyifli bir oyun deneyimini mümkün kılmak adına köklü bir değişiklik yapmaya hazırlanan Riot, herhangi bir şekilde rahatsız edici söylemlerde bulunan ve diğer oyuncuları LoL'den soğutan kişileri oyuna ekleyeceği bir sistem sayesinde ligden eleyecek.

Sistemle birlikte cezai yaptırımlarında ağırlaşacağı League of Legends'ın hakaret listesinde ırkçı sözler sarfetme, ölüm tehdidinde bulunma ve homofobi gibi maddeler yer aldığı gibi haksız ceza aldığını söyleyen kullanıcılarla, ceza almasına sebep olan konuşmaları da bu oyuncularla paylaşacak. Bu sayede de kim haklı kim haksız ortaya çıkmış olacak.

Kaliteli, keyifli ve kötü söylemlerden uzak bir oyun deneyimi yaşatmak amacıyla hayata geçirilecek olan yeni sistemin ne denli başarılı olacağını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ