League of Legends Sezon Sonu Kostümleri Tanıtıldı - Haberler - indir.com

League of Legends Sezon Sonu Kostümleri Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-27 09:38:35
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

En popüler oyunlar arasında yer alan League of Legends'ın altıncı sezonunun için şampiyonlara yeni kostümlerin hazırlandığına dair bilgiler verilmişti. Oyuna eklenecek olan tüm kostümler için tanıtım videoları merak edenlerle paylaşıldı.

MOBA oyunları arasında dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan League of Legends, altıncı sezonunun sonuna yaklaşmaya başlıyor. Sezon sonuna yaklaşılması, herkeste heyecanın artmasına da neden oldu. Her sezon sonunda olduğu gibi, bu sezon sonunda da oyun yeni kahramanlar eklenecek. Maokai, Karthus, Bard, Hecarim, Nautilus, Sejuani, Nasus, Trundle ve Jayce,gibi isimlerin kostümlerinin hazırlandığı verilen bilgiler arasında. Hazırlanan kostümlerin yeni ses ve efektlere de sahip olduğu söyleniyor. Kostümlerin fiyatın konusunda net bir açıklama yapılmış olmasa da, videolarda yola çıkarak 975 RP olacağı söyleniyor.

Kostümler ve sahipleri şu şekilde;

VİCTORİOUS MAOKAİ

Maokai, 6. sezonda  'Victorious' kostümünün sahibi olmayı başardı. Oyuncular altıncı sezonu, Altın, Platin, Elmas, Ustalık ve Şampiyonluk liglerinden birinde bitirdikleri takdirde Maokai'in 'Victorious' kostümüne sahip olma hakkına şahit olacaklar.

LİGHTBANE KARTHUS

Karthus karakteri bu sezonda Lightbane kostümünü elde etti. Karthus aynı zamanda kostümle beraber yeni ses ve efektlerin de sahibi oldu.

BARD BARD

Bard'in kostümü, kendi ismiyle aynı isme sahip. 6. Sezonun sonunda Bard bu kostümle oyunda yer alacak.

DAWNCHASER SEJUANİ

Sejuani, Dawnchaser adlı kostümün sahibi olarak karşımıza çıkıyor. Sejuani'de, yeni kostümüyle beraber yeni ses ve efektlere sahip olacak.

WORLDBREAKER HECARİM & NASUS & NAUTİLUS & TRUNDLE

Hecarim, Nasus, Nautilus ve Trundle, Worldbreaker kostümüyle karşımıza çıkıyor.

BRİGHTHAMMER JAYCE

Şampiyon Jayce, 6. sezon sonunda Brighthammer kostümü ve yeni görsel ve efektlerle oyunda yer alacak.





PAYLAŞ