League of Legends Dünya Şampiyonası Final Takımları Belli Oldu - Haberler - indir.com

League of Legends Dünya Şampiyonası Final Takımları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 20:40:29
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

E-spor dünyasının en çok takip edilen isimlerinden birisi olan League of Legends, League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası'yla oyun severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Çeyrek finalin ardından, geçtiğimiz günlerde League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası yarı final mücadelesi de gerçekleştirildi. Karşılaşmalar, 28 ' 29 Ekim tarihinde Çin'de gerçekleşti ve finale kalmak için yarı finaldeki takımlar kıyasıya mücadele etti. Final heyecanını yaşamak adına gerçekleştirilen yarı final maçlarında, Çinli ve Koreli takımlar karşı karşıya geldi. 2 günün sonunda, final maçına ismini yazdıran iki takımın ismi belli oldu. İki takım finale kalma sevinci yaşarken, diğer iki takım da, veda etmenin hüznünü yaşadı.

28 ' 29 Ekim'de Çin'de düzenlenen League of Legends 2017 Dünya Şampiyonası yarı final karşılaşması sonucunda, Koreli SK telecom T1 ve Samsung Galaxy takımları finale kalmayı başardı. Çinli Royal Never Give Up ve Team WE takımları ise finale veda eden isimler oldu. Royal Never Give Up ve SK telecom T1 arasında geçen zorlu karşılaşmada, Royal Never Give Up maçın başında 2-1 öndeydi. Fakat sonradan, SK Telecom T1 öne geçmeyi başardı ve maç SK telecom T1'in galibiyetiyle 3-2 bitti. Samsung Galaxy ise Team WE takımını 3-1 mağlup etmeyi başararak adını finale yazdıran diğer takım oldu.

Herkesin heyecanla beklediği final karşılaşması, Pekin Ulusal Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. SK Telecom T1, daha önce 4 yılda 3 kez şampiyon olmayı başarmıştı ve buna bir şampiyonluk daha eklemek için, Samsung Galaxy ile final mücadelesi verecek. Kuş Yuvası olarak da bilinen 2008 Dünya Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmış olan Pekin Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan karşılaşmanın tarihi 4 Kasım. Türkiye saati ile sabah saat 9.30'da 80 bin kişinin katılımıyla LoL final karşılaşması başlayacak.





PAYLAŞ