Lara Croft GO Mobil Platformlarda! - Haberler - indir.com

Lara Croft GO Mobil Platformlarda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-27 18:00:07
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Square Enix'in başarılı yapımlarından Lara Croft GO uzun süren bekleyişin ardından mobil platformlarda yerini aldı. İlk olarak Haziran ayında tanıtımı yapılan Lara Croft GO, oyunculara bilinmeyen diyarlarda macera dolu unutulmaz anlar yaşatıyor.

Birbirinden eğlenceli grafikleri ve çeşitli animasyonlar ile çizgi film tarzındaki oyun, temel olarak mücadele, bulmaca içeren sıra tabanlı formatta karşımıza çıkıyor.

Kahramanımızın belirtilen güzergahta ilerleyerek dönüş yolunu bulması için bir yandan karşısına çıkan kayaları aşması diğer yandan bulmacaları çözerek, tehlikelerden kaçınması gerekiyor.

İzometrik kamera açısından oynanan oyunda, 5 ayrı kısım bulunuyor ancak her kısım kendi içerisinde kontrol noktalarına bölündüğü için her seferinde başa gelmek zorunda kalmayacaksınız.

Kolay kontrol mekanizması ile tek dokunuşla kahramanınızı yöneterek ölümcül tuzaklardan kurtulmasını ve hedefine ulaşmasını sağlamış olacaksınız. Bu eğlenceli puzzle oyunu Android, Windows Phone ve iOS platformlarında indirilmeye sunuldu. Dilerseniz Lara Croft GO oyununu aşağıda verilen linkten indirerek bu nefes kesen maceraya siz de katılabilirsiniz. 





PAYLAŞ