Kukla Oyuncularla Eğlenceli Futbol Oyunu: Puppet Soccer - Haberler - indir.com

Kukla Oyuncularla Eğlenceli Futbol Oyunu: Puppet Soccer

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi NoxGames tarafından hazırlanan Puppet Soccer, birbirinden komik kukla karakterlere karşı maçlar yapabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir mobil futbol oyunudur.

Dünya liderlerinden, eski ve yeni futbolcuların kukla karakterlerinin bulunduğu oyunda, dilediğiniz oyuncuları seçerek takımınızı oluşturacak ve rakiplerinizle maçlar yaparak galibiyeti elde etmeye çalışacaksınız.

Puppet Soccer

Gerçek yeteneklerine bağlı olarak futbolcuların kendilerine has özelliklerinin bulunduğu oyunda örnek olarak Messi'nin top çevirme, Ronaldo'nun frikik atışları gibi özellikleri de bulabilirsiniz.

32 ülke takımı, 80'in üzerinde kukla oyuncu, 10 özel bonus bölümü, çeşitli yükseltme seçenekleri gibi özelliklerin yer aldığı oyunu ister tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz Puppet Soccer adlı bu oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Puppet Soccer Oynanış Videosu


PAYLAŞ