Küçük Yatırımlarla Büyük Birikimler Yaptıran Uygulama: Acorns - Haberler - indir.com

Küçük Yatırımlarla Büyük Birikimler Yaptıran Uygulama: Acorns

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Son günlerde özellikle ABD'de artan mobil finans uygulamaları kullanıcılara finansal çözümler kazandırmaya devam ediyor. Mikro yatırımlarla büyük birikimler yapabilmenizi sağlayan Acorns adlı uygulamada bunlardan birisi.

Küçük yatırımları farklı risk gruplarına göre değerlendiren uygulama, özellikle küçük miktarlarda yatırım yaparak para biriktirmek ya da çocuklarının geleceği için yatırım yapmak isteyen kullanıcıları hedefliyor.

Acorns

Son derece basit bir çalışma sistemine sahip olan Acorns uygulamasını cihazınıza kurduktan sonra banka kartı ya da kredi kartı tanımlaması yapmanız gerekiyor. Uygulama kartlarınızdan yaptığınız tüm harcamaları takip ederek, size her harcamanızda yaptığınız rakamı yuvarlayarak geriye kalan farklı hesabınıza yatırmak isteyip istemediğinizi soruyor.

Özellikle çok sık kart kullanan kişiler için tavsiye edeceğimiz uygulama Hisse senetleri ve bonolar gibi 5 farklı yatırım grubunu sizlere seçenek olarak sunuyor. Bu seçeneklerden dilediğinizi belirleyerek yatırdığınız miktarlara göre farklı önerilerde alabiliyorsunuz.

Şu an için 10 bin kullanıcı sayısına ulaşan Acorns'a kişi başına yapılan yatırım miktarı günlük 3 dolar. Şimdilik sadece iPhone telefonlarınızda kullanabileceğiniz Acorns uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ