Konu Bazlı Mesajlaşma Uygulaması: Chatous - Haberler - indir.com

Konu Bazlı Mesajlaşma Uygulaması: Chatous

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Tanıdığınız kişilerle mesajlaşmaktan sıkıldıysanız, dünyanın farklı bölgelerinden rastgele kişilerle sohbet etme imkanı sunan Chatous uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Chatous sayesinde ilgi alanınıza göre yeni insanlarla da tanışabilirsiniz.

Hiç tanımadığınız kişilerle konu bazlı olarak sohbet edebilmenizi sağlayan Chatous, ilgi alanınıza yönelik konulardaki başlıklara girerek, bu başlıklarda bulunan yeni kişilerle konuşma yapmanıza imkan tanıyor.

Chatous

Anonim olarak kimliğinizi belli etmeden ya da kişisel bilgilerinizle kayıt olarak sohbet edebileceğiniz uygulamada sohbet ettiğiniz kişileri arkadaş olarak ekleyebiliyorsunuz.

Hem web hem de mobil cihazlar üzerinden kullanılabilen Chatous'un web uygulamasından sadece mesaj ve smiley, mobil uygulamasından ise yazılı mesaj göndermenin yanı sıra fotoğraf, video, link ve sesli mesaj paylaşımı yapabiliyorsunuz. Hatta sohbet sırasında Youtube videolarını bile karşı tarafa gönderebiliyorsunuz.

2012 Kasım ayında kurulan Chatous'ta bugüne kadar toplam 2 milyardan fazla mesaj iletilmiş. Uygulamalar da toplamda 3 milyon kişi tarafından indirilmiş.

Şimdilik aktif kullanıcı sayısı hakkında bilgi bulunmayan konu bazlı mesajlaşma uygulaması Chatous'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca tarayıcınız üzerinden de Chatous web versiyonu sayesinde mesajlaşabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ