Kodak, kripto para dünyasına adım attı! - Haberler - indir.com

Kodak, kripto para dünyasına adım attı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-10 22:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Kripto Para

Bitcoin'in adını tüm dünyaya duyurmasının ardından bir çok firma bitcoin ile ilgili adımlar attı. Bu furyaya ünlü fotoğraf firması Kodak'ta katıldı.

Tahmin edileceği üzere, şirketin kripto para dünyasına girişide fotoğraf odaklı.Kendi kripto para birimine KODAKCoin adını veren firma, bu sistemi yine kendilerine ait olan yeni servisleri KODAKOne üzerine kuruyor. 'Fotoğraf haklarının yönetiminde daha fazla kontrol sahibi olmasını sağlayacak fotoğraf merkezli bir kripto' açıklamasını yapan şirket, kripto parasının arkasında.

KODAKCoin Nedir?

Bu sistem ile birlikte fotoğrafçılar çektikleri yeni ve eski fotoğraflarını servise yani blokchain'e kaydedebiliyor. Bu fotoğrafları da yine bu sistem sayesinde adına lisanslayabiliyor. Kısacası kurulan bu sistem sayesinde fotoğraf alım satım işlemleri blokchain içerisinde gizli ve güvenli şekilde dolar yerine KODAKCoin kullanılarak gerçekleştirilebiliyor.

KODAKOne Yapay Zekaya Sahip!

Yapılan açıklamalara göre, fotoğrafçılar tarafından yüklenen fotoğraflar, oluşturulan yapay zeka sayesinde bütün internette aranıyor. Fotoğraf'ta izinsiz kullanım belirlenirse, yasal işlem başlatılıyor.

Yılların geçmesiyle eski itibarını kaybeden KODAK, ilginç yollarla hayatta kalmaya devam edecek gibi görünüyor.


En Çok İndirilen Bitcoin Uygulamaları





PAYLAŞ