Klavye Uygulaması SwiftKey, iOS için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Klavye Uygulaması SwiftKey, iOS için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçen hafta yaptığımız haberle iOS platformu için yayınlanacağını duyurduğumuz, gelişmiş yapay zekaya sahip klavye uygulaması SwiftKey, iPhone ve iPad kullanıcıları için indirmeye sunuldu.

iOS 8 güncellemesiyle birlikte sabah saatlerinde indirmeye sunulduğunu duyurduğumuz klavye uygulaması Minuum'dan sonra şimdi de Android kullanıcılarının en çok tercih ettikleri klavye uygulaması SwiftKey Keyboard, App Store'daki yerini aldı.

SwiftKey iOS

Gelişmiş yapay zekaya sahip akıllı kelime tahmin ve otomatik düzeltme özelliklerinin bulunduğu uygulama eşsiz öğrenme yeteneği sayesinde bulut ve sosyal ağlarınıza bağlanarak yazdığınız her şeyi öğrenmeye çalışıyor. Sürekli öğrenme yeteneğine sahip olan uygulama bu sayede yazılarınızı yazarken daha az hata yapmanızı sağlıyor.

iOS 8'de olduğu gibi Türkçe dilini desteklemeyen, ancak yazım alışkanlıklarınızı değiştirerek daha hızlı yazı yazmanıza imkan tanıyan klavye uygulaması SwiftKey Keyboard'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla iPhone, iPad ve Android cihazlarınız ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ