Klasik Arabalarla Drag Yarışı Oyunu: CSR Classics (Video) - Haberler - indir.com

Klasik Arabalarla Drag Yarışı Oyunu: CSR Classics (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Clumsy Ninja oyununun yapımcısı Natural Motion tarafından geliştirilen CSR Classics, motor güçleriyle dikkat çeken klasik arabalardan istediğinizi seçerek Drag yarışlarına katılabileceğiniz ücretsiz bir araba yarışı oyunudur.

Shelby Mustang GT500, Ford GT40, Plymouth Superbird, BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, Mercedes, Plymouth, Pontiac gibi bugüne kadar üretilmiş 50'den fazla klasik yarış arabasının bulunduğu oyunda, bu arabalardan istediğinizi seçerek arabanızın kalkış ve hızlanma performanslarını sergileyebileceğiniz Drag yarışlarına katılabilirsiniz.

CSR Classicsa

Eş zamanlı olarak rakibinizin de yarıştığı oyunda, rakibinizden önce kalkış yapmak ve arabanızın vitesini en doğru zamanda değiştirmeye dikkat etmelisiniz. Bu şekilde hızlanarak rakibiniz karşısında bütük bir avantaj elde edebilirsiniz.

Gerçek klasik araba modellerinin bulunduğu oyunda ayrıca yarışlarda sağladığınız başarı neticesinde para da kazanabilirsiniz. Bu paraları kullanarak arabanızı modifiye edebilir, motorundan vites kutusuna kadar tüm parçalarını değiştirerek, daha güçlü bir hale getirebilirsiniz.

CSR Classics

Masaüstü oyunlarındaki gibi yüksek kaliteli grafiklere sahip olan oyunda gerçek zamanlı yansımalar ile ışıklandırmalarda oyuna farklı bir atmosfer katıyor. Android ya da iOS cihazınızda oynayabileceğiniz CSR Classics adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz. 

Ayrıca geliştirici tarafından yayınlanmış olan CSR Classics Tanıtım Videosu'nu izleyerek de oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




CSR Classics Tanıtım Videosu


PAYLAŞ