Kırmızı iPhone 8 Serisi Geliyor - Haberler - indir.com

Kırmızı iPhone 8 Serisi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-09 18:18:35
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz sene teknoloji devi Apple, AIDS hastalığına dikkat çekmek adına kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini satışa sunmuştu. Product Red kapsamında çıkış yapan bu iPhone modelleri renkleri ile dikkat çekerken, şimdi ise iPhone 8 ve iPhone X için kırmızı renkler bekleniyor. Bu kapsamda gelen son bilgilere göre ise kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin bugün satışa çıkma ihtimali bulunuyor.

Yeni Telefonlar Dolar Dolar 4 TL'ye Çıktığında Piyasaya Sürülseydi Kaç Para Olacaklardı?

MacRumors kaynaklı habere göre Virgin Mobile çalışanlarına gönderilen notta kırmızı renkteki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin 9 Nisan tarihinde raflarda eklenmesi belirtiliyor. Ön siparişlerin başlaması beklenen iPhone 8 serisinin ise ay sonuna kadar ise teslimatlarının tamamlanması bekleniyor. Ülkemiz içinde satışta olacak bu yeni renk seçeneği Eylül ayında duyurusu gerçekleşen AirPower kablosuz şarj istasyonunun ise ön siparişlere açılması bekleniyor. Bu kablosuz şarj istasyonunun 199 dolar fiyat etiketi ile gelmesi bekleniyor.

Kablosuz Şarj Cihazı AirPower Ne Zaman Satışa Çıkacak?

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için henüz bilinenler bunlar olurken arka yüzeyin yine cam olması ve kırmızı renk bir tasarım ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca iPhone 8 için sadece 256 GB'lık modelin satışa çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ