Kimsenin bilmediği WhatsApp hileleri - Haberler - indir.com

Kimsenin bilmediği WhatsApp hileleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-29 06:53:57
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Son yılların en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp hemen hemen her yaş grubu insan tarafından kullanılıyor. Platform kullanıcılarına daha kaliteli, güvenli ve hızlı iletişim sunmak için elinden geleni yapıyor. Facebook kurucularının tüm interneti Facebook yapma düşüncesiyle hareket etmesi sonucunda geçtiğimiz yıllarda WhatsApp'ı satın aldığı biliniyor. Platform bu olaydan sonra daha kaliteli hizmet vermek için hemen hemen her güncellemesinde yeni bir özellik getiriyor. Bu özellikleri arasında geçtiğimiz aylarda yaptığı uçtan uca şifreleme ve video ile arama özellikleri de yer alıyor. Bunların yanı sıra marka sesli arama özelliğini de getirerek kullanıcılarının sürekli iletişim halinde kalmalarını sağlıyor. Marka şimdilerde de kullanıcılarına video indirirken izleme özelliğini getiriyor. Böylece büyük boyutta videoların indirilmesini beklemeden videoyu izlemeye başlayabileceksiniz. Tıpkı YouTube'da olduğu gibi artık WhatsApp üzerinden inen videolarınızı da dolamdan izleyebileceksiniz. WhatsApp kullanıcılarına bu kadar kolaylık sağlasa da yine de hakkında bilmedikleriniz mutlaka vardır. WhatsApp kullanırken daha hızlı iletişim kurmak ve hilelerinden yararlanmak istiyorsanız, yazımızda detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.

Bir kaç minik WhatsApp hilesi

En çok kullanılan anlık mesajlaşma platformları arasında ilk sıralarda yer alan WhatsApp kullanıcılarına daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için sürekli yenilik yapıyor. Ancak bazen yaptığı yenilikler dışında bir de minik hileleri bilmeniz gerekiyor. Bu hileler sizin daha hızlı iletişim kurmanızı sağladığı gibi mesajı da daha hızlı yazmanızı sağlıyor. İşte o hilelerden bazıları şunlardır:

  • WhatsApp üzerinden belge göndermek artık oldukça kolay. Sohbet ettiğiniz kişinin sayfasında sağ üst köşede ataç şeklindeki ikonu tıklayarak içinden 'belge' ikonunu seçebilirsiniz. Böylece istediğiniz belgeyi anında gönderebileceksiniz

  • Grup konuşmalarında istediğiniz arkadaşınızı @ işaretiyle birlikte etiketleyebilirsiniz. Etiketlediğiniz anda kendisi sohbeti sessize almış bile olsa bildirim gidecektir.

  • Mesaj yazarken istediğiniz kelimenin başına ve sonuna '*' işaretini koyarak kelimeyi kalın yapabilirsiniz.

  • Mesaj yazarken istediğiniz kelimenin italik olması için '_' işaretini koyabilirsiniz.

  • Mesaj sırasında istediğiniz kelimenin üstü çizili olmasını istiyorsanız, kelimenin başına ve sonuna ' '' işaretini koyabilirsiniz.

 
 
 

 





PAYLAŞ