Kimola, 1 Milyon TL Yatırım Aldı - Haberler - indir.com

Kimola, 1 Milyon TL Yatırım Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 14:16:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2014 senesinde reklamverenlerin daha iyi bir strateji sağlaması ve satışların arttırılmasına yönelik analizler yardımında bulunan metin işleme üzerine Kimola şirketi kuruldu. Yaptığı başarılı işler ile dikkat çeken Kimola için 500 Startups, StartersHub ve Melek Yatırımcı Uğur Şeker'den toplamda 1 milyon TL yatırım aldığının duyurusunu gerçekleştirdi. Piyasaya baktığımızda Wanda, Nike, Japan Tobacco International gibi önemli kurum ve markalara Kimola hizmeti sağlandığını görüyoruz. Şirketin yapay zeka destekli analitik ürünü ile araştırma şirketlerinin strateji odaklı daha iyi işler çıkartmasına destek sağlıyor.

Kimola ekibi, StartersHUB XO 2017 programından başarılı bir şekilde çıkmış ve şimdi ise 3 ay içerisinde tüm hazırlıklar ile beraber ülkemizde SaaS sistemi ile satışa yapacak ilk 'Tüketici İçgörü Platform' girişimini gerçekleştirecek. Bu noktada reklamverenler ise kitle sayısına göre bir paket seçerek 10.000 kişilik bir araştırma düzeyine 3 saniye içerisinde erişebilecek. Özellikle tüketicilerin alışkanlıklarını iyi bir şekilde analiz eden şirketlerden rekabet noktasında daha önde olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dorman, ileri düzey analizlerin sektörde fark yaratacağını dile getiriyor.

Konu hakkında ise şu sözleri dile getirdi; 'Rekabetin hızla arttığı sektörlerde ayakta kalmanın yolu müşteriyi daha iyi anlamaktan geçiyor. Kimola'nın yerli Ar-Ge çalışmalarıyla hayata geçirdiği hizmet, tek tıkla müşteri içgörüsü temin etmeyi mümkün kılarak yeni bir sayfa açıyor. StartersHub olarak, Kimola ekibini büyüme yolculuklarında desteklemekten memnuniyet duyuyoruz.'

Bakalım gelen yatırım ile beraber Kimola şirketi tarafından ne gibi hamleler ve hizmetler sunulacak göreceğiz.





PAYLAŞ