Kendinizi Kahraman Gibi Hissedeceğiniz 5 Rol Yapma Oyunu - Haberler - indir.com

Kendinizi Kahraman Gibi Hissedeceğiniz 5 Rol Yapma Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-26 23:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Video oyunlarında olduğu gibi, rol yapma oyunlarının mobil oyunlarda da çok fazla taraftarı bulunuyor. Kahraman yanınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak olan, mobilde oynayabileceğiniz en iyi 5 rol yapma oyunu;

Lineage 2: Revolution

MMORPG sevenlerin, tam dişine göre olan oyunlardan Lineage 2: Revolution, 3'e 3, 5'e 5, 20'ye 20 , 30'a 30 ve 50'ye 50 PvP savaş modlarını oyuncularına sunuyor. Savaşlarda galip gelebilmeniz için, gerekli tüm ekipmanı oyunda bulabiliyorsunuz. Unreal 4 motoruyla geliştirilmiş olması, grafiksel anlamda da oyuncuların oyundan keyif almasını sağlıyor. Oyundaki diğer oyuncularla ya da ittifak üyeleriyle grup kurup, birlikte mücadele verebiliyorsunuz.

The Last Vikings

Google Play'in 2016 yılı en iyi oyunu olan The Last Viking¸ retro tarzı grafikleriyle oyuncuların beğenisini kazanan yapımlardan. İsterseniz çevrimiçi isterseniz çevrimdışı bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz. Karakterinizi yükselterek savaşta daha güçlü bir şekilde mücadele etmesini sağlayabilirsiniz.

Evoland

Evoland, hem aksiyon ' macera oyunu oynayıp hem de tarih hakkında bilgi almak isteyenler için idea bir oyun. Oyunda, savaşların yanı sıra basit bulmacalar da yer alıyor ve bu oyunu daha eğlenceli bir hale getiriyor. Oyuncuların bu oyundan tek şikayeti kısa olması.

HIT

Mobilin bir diğer sevilen RPG oyunu HIT'te, ilerleyebilmeniz için öncelikle düşmanlarınızı öldürmeniz gerekiyor. Kendinize bir karakter türü seçiyorsunuz ve bu karakterler yakın dövüşler yapabiliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe daah sağlam ekipmanların ve becerilerin kilidini açıyorsunuz. HIT oyununun bir diğer sevilen yanı ise uygulama içi satın alma işleminin gerekmemesi.

Mobius Final Fantasy

Video oyunlarındandan oldukça sevilen yapımlardan biri olan Final Fantasy, mobilde de Mobius Final Fantasy ile beğeni kazanıyor. Macera dolu oyunda zorlu savaşlar veriyorsunuz. Online kart kiralamanız, size bu zorlu savaşlarda diğer oyunculardan destek almanızı sağlıyor. Oyunda deneyim kazandıkça, karakteriniz de gelişiyor.





PAYLAŞ