Kelime Bilgisine Güvenenler için Ücretsiz Kelime Oyunu - Haberler - indir.com

Kelime Bilgisine Güvenenler için Ücretsiz Kelime Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kelime bilgisine güvenen mobil cihaz sahipleri için geliştirilmiş Kelime Oyunu, 4 dakikalık süre içinde size verilen açıklamaya göre kelimeleri doğru tahmin etmeniz gereken eğlenceli bir kelime bulmaca oyunudur.

Birbirinden zorlu yüzlerce kelimenin yer aldığı oyunda en kısa sürede, en az harfi alarak bulduğunuz kelimeler üzerinden kendinizi sınama fırsatı bulabileceğiniz gibi oyun içerisinde elde ettiğiniz puanlarla da arkadaşlarınızla yarışma şansına sahip oluyorsunuz.

Kelime Oyunu

Oyun içerisinde verilen 4 dakikalık sürede karşınıza çıkan açıklamaya göre kelimeleri doğru tahmin etmeye çalışacağınız oyunda, her doğru tahmin sonrası kelimedeki harf sayısıyla orantılı olarak puan kazanabilir ve bu puanlarınızı kayıt edebilirsiniz.

Zorlandığınız kelime bulmacalarda 'Harf Al' butonuna dokunarak yeni harf alabilir, bu sayede de tahmin şansınızı artırabilirsiniz. Rasgele olarak verilen bu harflerin toplam puanınızdan 100 puan eksilttiğini de unutmamalısınız.

Kelime Oyunu

En kısa sürede, en az harf yardımıyla doğru kelimeleri bulmaya çalışacağını oyunda ayrıca puanlarınızı geliştirmek için tekrar tekrar kendinizi sınayabilirsiniz. Oyun sonunda beğendiğiniz herhangi bir puanı seçerek yarışmalara katılabilir, günün, haftanın ya da ayın birincisi olma şansını yakalayabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak eğlenceli bir kelime bulmaca deneyimi yaşayabileceğiniz Kelime Oyunu'nu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ