Katlanabilir Samsung Akıllı Telefon'dan Yeni Detaylar - Haberler - indir.com

Katlanabilir Samsung Akıllı Telefon'dan Yeni Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un bir süredir gündende bulunan katlanabilir yapılı akıllı telefonu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce sızıntısı gerçekleşen bu yeni model hakkında şimdi ise bazı patent dosyaları ortaya çıktı. Söylentilere göre CES 2018'de gizlice gösterildi ve bu sayede yeni özellikler ve detaylar ortaya çıkmış oldu. Her yıl yenilikçi bir tasarım ve farklı teknolojiye sahip telefonlar görürken bu senede katlanabilir akıllı telefon hazırlığı görüyoruz diyebiliriz. Sadece belli ve çok özel kişilerin gördüğü ifade edilen yeni telefon hakkında bazı detaylarda internet ortamına sızdırıldı.

İfade edilene göre iki modelin 7.3 inç büyüklüğünde esnek bir OLED ekran yapısı ile geldiği söyleniyor. Modellerin birinin ekranı içe diğerinin ise dışa doğru kaplandığı söyleniyor. Bu noktada içe doğru katlandığında, ekranın bir içeride diğeride dışarda kalmış oluyor. Bu ekranın 1 mm yarıçap şeklinde katlanıldığı iddia edilirken, dayanıklılık testlerinden ise sağlam çıktığı belirtiliyor. Bu noktada cihazın 200 bin katlanmaya kadar dayanıklı ve sağlam bir yapıda olduğu belirtiliyor.

Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modeli olarak ortaya çıkan bu yeni cihazın Galaxy X olarak isimlendirilmesi söyleniyor. Satışa çıktığında farklı bir isimle de gelmesi beklenen bu modelin 2019'da satışta olması bekleniyor. Hem performansı hemde tasarımı ile üst seviye ve Premium bir cihaz olması beklenen bu modelin bin dolar üzerinde bir fiyat etiketinde olması tahmin ediliyor.





PAYLAŞ