Katlanabilir Galaxy Note X, Note 8 Benzeri Olabilir - Haberler - indir.com

Katlanabilir Galaxy Note X, Note 8 Benzeri Olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 14:18:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung'un bir süredir katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon çıkartması bekleniyor. Şimdi ise Note X olarak gelmesi beklenen cihaza dair patent belgeleri ortaya çıktı. Uzun bir zamandır konsept video ve görselleri yapılan bu modelin bir türlü gerçekleşmediği biliniyor. Ancak Samsung'un almış olduğu yeni bir patent içeriğinde katlanabilir telefon üzerinde çalışmalara başlandığı düşünülüyor.

Alınan patent içeriğine baktığımızda katlama sonrasında iki adet yarım 3.5 inç ve normal kullanımda olan 3.5 inç tam ekran görselleri gözüküyor. Ayrıca modelin ekranı noktasında Note 8 ile aynı boyutlara sahip olacağı da ortaya çıkmış oldu. Yeni cihazın Note 8 kasasına benzer bir yapı ile gelmesi düşünülürken şuan için bu modelin Galaxy Note X olarak adlandırılması bekleniyor.

Yıllardır telefon üreticilerinden katlanabilir yapıya sahip telefon beklenirken Samsung'un yakın zamanda bu cihazı tamamlaması bekleniyor. Mobil dünya kongresi kapmsaında prototip bir model basına sunulmuştu. Yeni nesil bükülebilir telefonların iddialara göre Haziran ayında tamamlanması ve yakın bir zamanda tüm dünyada tanıtılması hedefleniyor.





PAYLAŞ