Kampüs Ruhunu Yaşatan Sosyal Ağ Uygulaması: Kampus - Haberler - indir.com

Kampüs Ruhunu Yaşatan Sosyal Ağ Uygulaması: Kampus

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kampüs ruhunun her an her yerde yaşatılması amacıyla geliştirilen Kampus, Türkiye'deki tüm kampüsleri kapsayan ve insanların neler düşündüklerini öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir sosyal paylaşım uygulamasıdır.

Kimliğinizi belli etmeden anonim paylaşımlar yapabileceğiniz uygulama sayesinde kampüsünüzde yaşadığınız ilginç olayları, işe yarar ipuçlarını, komik veya şaşırtıcı olan bilgileri paylaşabileceğiniz gibi yakınınızda bulunan diğer kullanıcılara sorular sorabilirsiniz.

Kampus

Paylaştığınız mesajları o anda bulunduğunuz kampüs'te görmenize imkan tanıyan uygulama eğer kampüse uzak bir yerlerdeyseniz bu defa sadece paylaşımları görmenize izin veriyor. Paylaşımlara yorum yazamıyor ve oylama yapamıyorsunuz. Bir kampüsteki mesajı oylamak ya da yorum yapabilmeniz için o anda kampüste olmalısınız.

Türkiye'deki tüm kampüsleri gezerek öğrencilerin neler yaşadıklarını ve neler düşündüklerini öğrenmenize imkan tanıyan Kampus adlı bu uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ