Kamp Yaparken Kullanabileceğiniz En İyi Mobil Uygulama - Haberler - indir.com

Kamp Yaparken Kullanabileceğiniz En İyi Mobil Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-28 15:27:54
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Doğa ile iç içe olmayı seviyorsanız ve sürekli kamp yapıyorsanız listedeki uygulamalar tam size  göre.Doğa insanın bir parçasıdır bazen insan teknolojiden uzak olmak ister ama onunla işler daha kolaydır.Aşağıdaki uygulamalar ise sizin işlerinizi kampta daha kolay kılacaktır. Yağmur, soğuk, sivrisinekler ve güneş yanıklarını düşünmeden, doğayla iç içe olup kendinizi rahatlatmak istiyorsanız bu uygulamaları denemelisiniz;

1Weather

Bu uygulama ile hava tahminlerini analiz edip ona göre bir plan yapabilirsiniz. Uzun vadeli tahminler yapan uygulama sayesinde yağmursuz ve bol güneşli bir kamp sizi bekliyor.Uygulamayı indirmek için aşağıdaki linklerden devam ediniz.

Compass

Compass uygulaması ile de kampta kaybolmamak için size yönünüzü gösteriyor bu sayede kayı olmadan kazasız bir kamp yapabilirsiniz.Uygulamayı indirmek için aşağıdaki linklerden devam ediniz.

Fishbrain

Bu uygulama ile ise balık tutarken diğer balıkçılar ile yan yana gelebilirsiniz. Diğer balıkçıların yerlerini size bildiriyor. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki linklerden devam ediniz.

Flashlight

Bu uygulama ile ise karanlık ortamda flaşınızı açarak ışık sağlayabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki linklerden devam ediniz.

 

 





PAYLAŞ