Kadın Yazılımcılar,Woman Developers Day Etkinliğinde Buluşuyor - Haberler - indir.com

Kadın Yazılımcılar,Woman Developers Day Etkinliğinde Buluşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Pamukkale Üniversitesi Özgür Yazılım Topluluğu tarafından organize edilen ve kadınların yazılım dünyasındaki yerine dikkat çekmesi amaçlanan Woman Developers Day etkinliği, 3 Mayıs 2014 tarihinde Pamukkale Üniversitesi'nde düzenlenecek.

Türkiye'de başarısını kanıtlamış olan kadın yazılımcıların yer alacağı etkinlikte PostgreSQL'den Pardus'a, GIS'dan SASS'a kadar pek çok konu hakkında konuşulacağı gibi stand alanlarında robotik uygulamalar ile birbirinden farklı etkinliklere de yer verilecek.

Ayrıca etkinlik günü süresince 5 atölyede RUBY ON RAILS, PHP, JAVA ve ANDROID 101-102 için sıfırdan proje çalışmaları da yapılacak. Bu çalışmalara katılanlar ile oturumlara katılan kişiler arasından yapılacak olan çekiliş sonucunda da katılımcılara birbirinden değerli sürpriz hediyeler verileceği gibi etkinliğe katılan herkese de orjinal Woman Developers Day ürünleriyle tişörtleri hediye edilecek.

Woman Developers Day

Sadece kadın konuşmacıların sahne alacağı etkinlikte Markafoni'den Gülçin YILDIRIM, Tübitak'tan Merve SELÇUK, Honda Türkiye'den Armağan ERSÖZ, Türksat A.Ş.'den Vildan İLKİ, Gri Creative Agency'den Nesrin KALENDER, Yeni Hayat Bilişim'den Kader SUCUK, Bilgisayar Mühendisi Seval ÜNVER, Islem GIS'ten Burcu SÖZAY, OsmanGazi Üniversitesi'nden Zeynep Nur DİLEK gibi yazılım dünyasında adından söz ettiren birbirinden değerli isimler yer alıyor.

indir.com'un da tanıtım sponsorluğunu üstlendiği ve 3 Mayıs Cumartesi günü Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü İİBF Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan etkinliğe katılmak isteyenler Eventbrite adresinde yer alan formu doldurarak kayıt işlemlerini yapabilecekleri gibi etkinlik sayfasına da buraya tıklayarak ulaşabilirler.





PAYLAŞ