İsveç Tankları World of Tanks'taki yerini aldı - Haberler - indir.com

İsveç Tankları World of Tanks'taki yerini aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-05 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

World of serisinin sevilen oyunu, Wargaming imzalı World of Tanks, oyuncularına sevinecekleri bir haber verdi. Daha önceden duyurulan İsveç Tank Birliği'nin, konsollarda oyun severlerin beğenisine sunulduğu açıklandı. İsveç tanklarıyla beraber oyuna 20 yeni tank eklenecek. Bu 20 tank arasından en iyisi olan 10. seviye ağır tank Kranvagn'ın, 10. seviye tanklardan AMX 50B ve T57'e alternatif olarak oyunda yer alacağı söyleniyor. Tanklarla birlikte, yine konsol sürümleri için bir de yeni harita yayınlandı. Murovanka adlı harita, oyunculara soğuğu iliklerine kadar hissettirmeye hazırlanıyor. Haritada, tipi dolayısıyla görüş alanınız oldukça daralacak ve tanklarınızı bu koşullarda yönetmek durumunda kalacaksınız.

World of Tanks konsol sürümlerinin baş yapımcısı, TJ Wagner konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapımcı; 'irkaç ay önce PC sürümlerinde yayınlandığından bu yana konsol oyuncuları, İsveç tanklarının konsol sürümlerine de gelmesi için ısrar ediyorlardı. Bu yüzden konsol geliştirme ekibindeki herkes bu talebi karşılamak için canla başla çalıştı. Konsoldaki oyuncularımızı fazla bekletmeden İsveç tanklarını ve Sabaton'un özel tankı Primo Victoria'yı oyunun bu sürümüne eklemekten mutluluk duyuyoruz.' ifadelerini kullandı.

UDES 03'ten Strv 103B'ye kadar tüm araçlar yeni bir oynanış stiline sahip olacaklar. Bu oynanış stillerinden birisi kuşatma olacak. Düşmanınıza karşı savaş meydanında üstünlük kazandığınızda, hızınızdan ödün verip hasar oranınızı arttırabileceksiniz. Bir diğer seçeneğinizde, hasar oranınızdan fedakarlık edip hızınızı arttırabilirsiniz. İsveç Tank Birliği, şu an PS 4 ve Xbox One konsollarında kullanıcılara sunuldu. Xbox One X'te de ekli olarak direkt konsolla beraber gelecek.

 





PAYLAŞ