İşte PlayStation 4 ücretsiz oyunları! - Haberler - indir.com

İşte PlayStation 4 ücretsiz oyunları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 10:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu pazara sert bir giriş yaptı. Xbox One ile olan rekabette de bir hayli önde olan PS4 konsolu için her geçen gün yeni oyunların haberi veriliyor. Bir çoğunun çıkış tarihine kısa bir süre kaldı. PlayStation 4 severleri, konsolun çıkış zamanından bu zamana konsolda oyun oynayamamaktan şikayet ediyorlardı. Bu anda zaman geçirebileceğiniz ve bir yandan da eğlenebileceğiniz ücretsiz PlayStation 4 uygulamalarının listesi:

Blacklight: Retribution

PlayStation 4 konsolunu, FPS piyasasına sürülecek yepyeni uygulamaları deneyim etmek için satın alanlar, Blacklight: Retribution'u muhakkak denemeliler. Call of Duty serisini hatırlatan bir dünyada olan Blacklight için hiçbir bir maddiyat ödeme gereği yok. Ancak P2W düşüncesiyle ile oyunda para satın alarak, diğer özellikleri açmak mümkün. Seviye geçtikçe pekçok yeni silah sahibi olunabilir. yanında oyuncular keyiflerine göre mühimmat toplama imkanı var. Ücretsiz bir FPS oyunu olmasının yanında, oyunculara çok fazla içerik imkanı vardır.

DC Universe Online

Oyun severler, çizgi romanları alanında önemli isimlerden biri olan DC Comics'in MMORPG oyununu kesinlikle işitmiş olmalılar. PC ve PS3 için oyun pazarında satışa çıkartılan bu çevirim içi oyunun, PlayStation 4 sürümü de geçen aylarda oyun severlere sunuldu. Oynanabilirliği çok koay olan DC Universe Online ile bu evrendeki en mühim kahramanları ya da kötü adamları oyuncular kendilerine akıl hocası olarak seçiyorlar. Batman, Superman, Joker, Lex Luthor tarzı karakterlerin öne çıktığı oyunun en güzel tarafın ise koltuğunuza yayılıp, DualShock 4 ile zevkli bir oynama imkanı sunması.





PAYLAŞ