İşte iPhone 8'in Sürpriz Hediyeleri - Haberler - indir.com

İşte iPhone 8'in Sürpriz Hediyeleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-14 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Artık 12 Eylül tarihi ile beraber Apple'ın yeni iPhone ailesinin tanıtımına şaitlik edeceğiz. Bu noktada iPhone 8, iPhone Edition yada iPhone X adları ile muhtemel olarak çıkması beklenen Apple'ın en pahalı iPhone serisi olacak. Bu noktada ABD üzerinde 999 dolar fiyat etiketleri ile satışa sunulması bekleniyor. Yeni serinin en ucuz cihazının 999 dolar olması ülkemizde ise en az 5000 TL ve üzerinde bir fiyat etiketine sahip olacağı anlamına geliyor. Ancak Barclays analistlerine göre Apple bu yüksek rakamda gözüken fiyatları daha uygun hale getirebilmek için ek paketler ve hazırlıklar içerisine girişmiş durumda. Business Insider kaynaklı bir rapora göre iPhone 8'in fiyatının cazip gözükmesi için bazı Apple servislerinden ücretsiz olarak yararlanılabilecek.

En az 1 yıl boyunca ücretsiz sunacağı hizmetler arasında ise Bireysel Abonelik, Apple Music ve 200GB iCloud saklama alanı gibi içerikler bulunuyor. Bazı kitle için bu teklif oldukça cazip gözükürken bazı kitleler için ise hiçte çekici durmuyor. Eğer sizde bir Apple Music abonesi iseniz aylık 10 TL'lik ödeme yerine 12 ay boyunca bu hizmetten ücretsiz bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu sayede 120 TL'lik bir tasarrufun olacağını dile getirebiliriz. Bir diğer teklif olan iCloud'da ücretsiz sunulan 5 GB'lık alana karşılık her ay 3 TL'lik ödeme yapıyorsunuz ve 12 aylık dönemde 36 TL'lik bir tasarruf söz konusu olacaktır. Daha yüksek bir paket 200 GB ise 8 TL'lik ödeme ile 96 TL'lik bir tasarruf söz konusu olacaktır.

Bu hizmetler sonunda toplamda ortalama 200 TL'lik bir tasarruf olacaktır. Ülkemizde ise 5500 TL gibi bir fiyat yerine 5390 TL gibi bir rakama bu fiyatın inmesi bekleniyor. Bakalım Apple'ın bu teklifleri kullanıcılara ne derece cazip gelecek göreceğiz.





PAYLAŞ