İşte Gmail'in Yeni Tasarımı - Haberler - indir.com

İşte Gmail'in Yeni Tasarımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler e-posta servisi Gmail'in yeni tasarımı Google tarafından resmi olarak duyuruldu. Bu yenilik ile beraber sadece görsel tasarım değil Gmail'in kullanım türü de bazı iyileştirmeler yaşamış durumda. Yeni tasarım birçok pratiklik sağlarken diğer yandan kişisel bilgilerin güvenliği ve koruması noktasında yeni çalışmalar da sağlanmış durumda. Hem daha güvenli hemde daha pratik bir yapıya sahip olacak Gmail hizmetinin bu yenilikleri masaüstü ve mobil platformlarda aktif olacak.

Geçtiğimiz hafta Gmail değişimleri hakkında ilk açıklamasını yapan şirket şimdi ise tasarım detaylarını açıkladı. Serviste artık 'Gelen kutusu' kısmında daha büyük işlevler sağlanabilecek. Bu noktada gelen bir fotoğraf yada dosya içeriğini maile girmeden gelen kutusu ekranı üzerinden direkt bir şekilde açıp indirilebilecek. Gmail'in yeni arayüzü yoğun mail trafiklerinde bile kolay anlaşılabilir ve kullanışlı bir yapı sağlamış durumda.

Zararlı dosya ve bağlantıların içerdiği bir mail alırsanız Gmail bunu tespit ederek sizleri uyaracak. Diğer yandan gelen maillere hazır kısa cevaplar verebileceksiniz. Zamandan tasarruf ve pratiklik sağlayan bu yeni Gmail tasarımının yakın zamanda mobil ve masaüstü platformlara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ