İstanbullulara Özel Mobil Şikayet Uygulaması: İyi Belediye - Haberler - indir.com

İstanbullulara Özel Mobil Şikayet Uygulaması: İyi Belediye

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

İstanbul'da yaşayan iPhone kullanıcılarına özel olarak geliştirilmiş İyi Belediye uygulaması, 39 ayrı ilçe belediyesi için kullanıcıların yaptıkları şikayetleri söz konusu belediyeye kolay bir şekilde iletmelerini sağlıyor.

Bağımsız uygulama yazılımcısı Kaya Kahveci tarafından hazırlanan uygulama şimdilik İstanbul'da yaşayan kullanıcılara hitap ediyor. Uygulama aracılığıyla şikayetlerinizi bağlı olduğunuz ilçe belediyesine iletmek içinse yapacağınız işlemler çok basit.

İyi Belediye Uygulaması

Öncelikle uygulamayı kullanabilmeniz için Facebook ya da Twitter hesabınızla giriş yapmanız veya uygulamanın kendi üye formunu doldurmanız gerekiyor.

Arkasından uygulamada yer alan aydınlatma, bozuk yol, bozuk kaldırım ve temizlik gibi kategorilerden şikayetinizi ilgilendiren birisini seçtikten sonra şikayetinizi iletmek istediğiniz belediyeyi işaretliyor ve uygulama tarafından bir fotoğraf çekmeniz ya da galeriden şikayetinize konu olan bir fotoğraf belirleyerek şikayetinizi yazmanız isteniyor.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra uygulama @iyibelediye adresindeki kendi Twitter hesabından şikayetinizi ilgili belediyeye mention'layarak iletebiliyor. Kişisel bilgi güvenliğinize de önem veren İyi Belediye, şikayet edilen belediyeden ya da herhangi resmi bir kurumdan talep olmadığı sürece bilgi paylaşımında bulunmuyor.

Tamamen ücretsiz olarak iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz İyi Belediye uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ