İstanbul Maker Faire Başlıyor! - Haberler - indir.com

İstanbul Maker Faire Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-26 15:39:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

Do It Yourself (Kendin Yap) kültürünü benimseyen teknoloji meraklısı insanları buluşturan İstanbul Maker Faire, ilgi çekici icatları müzik ve etkinlikler eşliğinde keşfetmenizi ve keyifli vakitler geçirmenizi sağlıyor.  Bu eğlenceli fuara katılmak isteyenler 27 ve 29 ekim tarihleri arasında Haydarpaşa Garı'nda Toplanıyor! Bu yıl ana sponsoru Bahçeşehir Koleji olacak olan İstanbul Maker Faire, ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Uçağını Kendin İnşa Et!

Etkinliğin ana sponsoru Bahçeşehir Koleji'nin vagonunda düzenlenecek Model Uçak ve Drone Atölyesi ile etkinliğe gelen ziyaretçilere 2 saatlik bir eğitim verilecek ve bu eğitimlerin sonunda ziyaretçiler kendi model uçaklarını inşa edecekler.

Ödüllü Drone Yarışı!

İstanbul Maker Faire'nin hiç kuşkusuz en çok dikkat çekecek olan etkinliği Ödüllü Drone Yarışı olacak. 20*8 metre alan içerisinde özel tasarımlı engelli parkurunda drone'lar yarışacak. Bu drone yarışına isteyen tüm ziyaretçiler katılabilecek ve drone yarışını kazanan kişiler için sürpriz ödüller olacak.

T-Shirt Atma Robotu ile Basketbol Keyfi

Yine etkinliğin ana sponsoru olan Bahçeşehir Koleji'nin öğrencileri tarafından tasarlanan ve üretilen jet motorlu bisiklet ve 2 elektrikli kaykay ile ziyaretçiler asla unutamayacakları adrenalin dolu vakitler geçirecekler. Ayrıca Maker Faire'de basketbol maçları için üretilen T-shirt atma robotu da ziyaretçiler için sergilenecek. İsteyen ziyaretçiler kendi tişörtlerini robota yerleştirip tişörtsüz bir şekilde basketbol oynama zevkinin nasıl olduğunun hissini direkt olarak tadacaklar.

Bu projelerin dışında 300 adet değişik projenin de sergide yerini alacağı bu etkinliğe katılmanızı kesinlikle öneriyoruz.





PAYLAŞ