İş İçin En İyi 6 Toplantı Aracı - Haberler - indir.com

İş İçin En İyi 6 Toplantı Aracı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-29 02:12:20
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Eğer ekibinizle sürekli olarak aktif bir bağ kurmak isitiyorsanız veya ekibinize bir çalışma sistemi ayarlamak isterseniz aşağıda listelediğimiz hizmetler tam size göre. Çevrimiçi işbirliği araçlarının birçoğu oldukça maliyetli ve zahmetli bir iş ancak size önerdiğimiz bu uygulamalar hem ücretesiz hemde kolay ve sade. İşte O Uygulamalar;

 Google Dokümanlar / Drive

Google Dökümanları biraz daha yakından biliyor olabilir belge oluşturma konusunda oldukça yetenekli bir araç. Sadece bununla sınırlı değiller E-tablolar, sunumlar, formlar ve daha birçok konuda size destek sağlaya bilirler üstelik tüm bu hizmetler ücretsiz.

OneNote

OneNote, ekibinizle birlikte not defterleri oluşturup bunları çizimler, tablolar, bağlantılar ve bir sürü notlar ile doldurabileceğiniz bir alan sunuyor. Microsoft'un sunmuş olduğu bu hizmet oldukça donanımlı bir yapıya sahip. 

Appear.in

Eğer ekibiniz ile sürekli olarak aynı ortamda bulunmuyorsanız ve düzenli bir iş sağlayamıyorsanız bu program sayesinde ekip arkadaşlarınızı kolayca takip edebilirsiniz. Ayrıca chat özelliği bulunan bu yazılım sayesinde anlık mesajlaşmada sağlayabiliyorsunuz.





PAYLAŞ