iPhone'lar Hızlı Şarj Etmenin 4 Pratik Yolu - Haberler - indir.com

iPhone'lar Hızlı Şarj Etmenin 4 Pratik Yolu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-08 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın iPhone serisi akıllı telefon modelleri her ne kadar donanım ve yazılım anlamında başarılı bir telefon olsada, cihazın bazı problemleride bulunuyor. Bu noktada iPhone kullanıcıları şarj süresi noktasında bazı sıkıntılar yaşıyorlar. Güç tüketimi noktasında iOS yazılımı oldukça stabil bir sistem olsada kullanıcılar şarj aletlerini sürekli yanlarında taşımak zorunda kalıyorlar. Bu yüzden şarj doldurma süreleri uzun sürdüğünden ötürü birçok kullanıcı gece yatarken cihazlarını şarja bırakır ve sabah tam dolu bir batarya ile güne başlarlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde işinize yarayacağını düşündüğümüz iPhone'ları daha hızlı şarj etmeniz için yapabileceğiniz yöntemlerden bahsedeceğiz.

Uçak Modunu Açın

Cihazınızı şarj etmeden hemen önce Wifi ve Hücresel veri gibi bağlantılarınızı kapatın. Ayrıca telefonunun uçak modunu aktif hale getirirseniz ağ ve bağlantı verileri kesilecek ve cihaz daha hızlı şarj olacaktır.

Ekran Parlaklığını Düşürün

Ekran parlaklığını tüm güçte kullanmak ekranın güç tüketimini arttıracak ve doğal olarak şarj yavaş olacaktır. Ancak parlaklığı ne kadar düşürürseniz bataryanızın dolum süreside bir hayli kısalacaktır.

Konum Servisini Kapatın

Cihazınızın konum özelliği açık konumda kalır ise sürekli GPS üzerinden bir veri alışverişi olacak ve güç tüketimi yaşanacaktır. Şarj esnasında ise bu servisi devre dışı bırakarak cihazınızın daha hızlı şarj olmasına yardımcı olabilirsiniz.

Wifi, Veri ve Bluetooth Kapatmak

Telefonunuzu şarja takmadan hemen önce Wifi, internet erişimi ve Bluetooth gibi bağlantı teknolojilerini devre dışı bırakarak kablosuz veri akışlarını engelleyebilir ve bu sayede ciddi bir güç tüketim tasarrufu sağlayabilirsiniz.





PAYLAŞ