iPhone'lar Android Wear Desteği Kazandı! - Haberler - indir.com

iPhone'lar Android Wear Desteği Kazandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-01 12:00:59
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Bir süredir ortalıkta dolaşan söylentiler nihayet netlik kazandı. Google, resmi blogu üzerinden Android Wear işletim sisteminin iPhone'larda kullanılabileceğini resmen duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Android akıllı telefonlarla uyumlu çalışan akıllı saatlere yönelik Android Wear işletim sistemini geliştiren Google, yaptığı resmi açıklamada söz konusu iOS uyumlu Android Wear uygulamasının bugün itibari ile kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Android Wear for iOS

Android yüklü mobil cihazlar tarafından kontrolü sağlanan Android Wear, şuan iOS 8.2 ve üzeri cihazlarda çalışma gösteriyor. iPhone kullanıcıları söz konusu uygulama sayesinde takvim, çağrı, üçüncü taraf saat temaları, fitness takibi, sesli arama komutları ve Google Now gibi özelliklerden faydalanabilecek.

Ayrıca Gmail, Google Takvim, Google Asistan ile birlikte Apple Takvim, Google Fit, hava durumu, alarm ve ajanda gibi servislerden de bildirim alabilecek. Şu an bu uyumu sağlayan tek akıllı saat LG Watch Urban oldu ancak Motorola, Huawei ve Asus markalı akıllı saatler için de çok yakında güncelleme yayınlanacak.





PAYLAŞ