iPhone'da Mutlaka Bulunması Gereken 10 Uygulama - Haberler - indir.com

iPhone'da Mutlaka Bulunması Gereken 10 Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-20 14:24:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzde en çok kullanılan akıllı telefon markalarından biri Apple tarafından üretilen iPhone. Aynı zaman da akıllı telefon markaları arasında en çok satanlardan biri de olan iPhone kullanıcılarının, cihazlarında mutlaka bulundurması gereken uygulamalar bulunuyor. Çünkü bu uygulamalar, genel anlamda ilerin daha da kolay halledilmesine olanak tanıyor. iPhone'nunuzda bulunması gereken uygulamalardan 10 tanesi şöyle;

iPhone'da Mutlaka Bulunması Gereken Uygulamalar

Gmail

Eğer e-posta ile sık sık işlem yapıyor, mail gönderip alıyorsanız, işinizi en kolay şekilde Gmail ile halledebilirsiniz. Gmail'i iPhone'unuza yüklediğiniz takdirde, e-posta takibinizi kolayca yapabilirisniz.

Gmail indir

Facebook

Sosyal medya hesapları arasından en popüler olanlardan biri lolan Facebook, arkadaşlarınızla iletişim kurmanız ve onları takip edebilmeniz adına size yardımcı olacaktır.

Facebook indir

Google Maps

Harita, artık akıllı telefonların olmazsa olmazlarından birisi. Gideceğiniz yerlerde size Navigasyon desteği sağlayan Google Maps, daha birçok anlamda işinizi kolaylaştırabilir.

Google Maps indir

Spotify

Son olarak elbette birçok insanın hayatının olmazsa olmazı müzik için, iPhone'nunuzda kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan birisi Spotify.

Spotify indir

Evernote

Eğer not almak gün içerisinde sıkça yaptığınız bir eylemse, Evernote size bu konuda kolaylık tanıyacaktır. Yazılı ve görsel tüm verilerinizi Evernote ile kontrol altına alabilirsiniz.

Evernote indir

Hyperlapse

iPhone kamerasını daha da etkin bir şekilde kullanabilmek adına, Hyperlapse uygulamasından destek alabilirsiniz.

Hyperlapse indir

2048

Elbette ara sıra kafanızı dağıtmanızı sağlayacak bir uygulamaya da ihtiyaç duyabilirsiniz. 2048, beyin jimnastiği yapmak istediğini zamanlarda size yardım edecektir.

2048 indir

Amazon Kindle

Eğer kitap okumaktan hoşlanıyorsanız, size oldukça geniş bir kütüphane sunan Amazon Kindle'da dünya klasiklerinden çok satanlara birçok türde kitabı bulabilirsiniz.

Amazon Kindle indir

Yelp

Eğer sık sık şehir değişikliği yapıyorsanız, bilmediğiniz bir şehirde popüler mekanları, yerel işletmeleri vb. Yelp yardımıyla bulabilirsiniz.

Yelp indir





PAYLAŞ