iPhone X'deki Çentiği Kaldırmak İster Misiniz? - Haberler - indir.com

iPhone X'deki Çentiği Kaldırmak İster Misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-10 09:10:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Notcho adlı yazılım, iPhone'un yeni çentikli görünümüne alışamayan herkes için değişik bir çözüm ortaya koyuyor. Çentik, iPhone X tasarımının tartışmalı bir unsuru olmuştur. Yeni akıllı telefonun ekran kasa oranı oldukça yüksek, ancak telefonun Face ID, kamera ve sensörleri cihazın ön kısmında çentiklerin ortasında bulunuyor. Bu yüzden ekranın üst kısmı ikiye bölünmüş durumda ve bu iPhone kullanıcıları için alışılmadık bir şey.

Notch, ücretsiz indirilebilir ve ekranın üst kısmını daha yuvarlak bir görünüm elde etmek için ve kullanıcıların çentiklerden kurtulması, telefonlarını alışılmış bir iPhone tasarımında kullanmasına olanak sağlıyor.

Çentik hayranı değilim, telefonumun ekranındaki boynuzları saklamak istiyorum diyorsanız Notch uygulaması tam da size göre. Artık yeni iPhone X'deki çentiği gizleyen duvar kağıtlarını hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabilir ve cihazınızdaki çentiği kaldırabilirsiniz.

Notcho ile çentikten kurtulabilirsiniz

Herhangi bir fotoğrafı veya resmi içe aktarabilir ve daha sonra ekranın üst kısmındaki çentiği gizleyen Fotoğraflar uygulamasında bir duvar kağıdı olarak ayarlanabilen özel olarak oluşturulmuş bir resmi kaydedebilirsiniz. Ya da uygulama ile birlikte ücretsiz olarak gönderilen duvar kağıtlarından birini kullanabilirsiniz.

iPhone X'de bulunan çentiklerin ortasında bulunan teknoloji, sahibinin yüzünün 3D taramasını oluşturan ve yüz tanıma yoluyla telefonun kilidini açan bir güvenlik önlemi. iPhone X'in yeni güvenlik sistemi cihaz sahipleri için çok kullanışlı ve bu FaceID teknolojisi ışık olmayan ortamda bile sahibinin yüzünü tanıyabiliyor.

 





PAYLAŞ