iPhone X'dan Daha Pahalı 11 Telefon - Haberler - indir.com

iPhone X'dan Daha Pahalı 11 Telefon

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-23 10:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Apple'ın 10. Yılına özel ürettiği telefon iPhone X'un Türkiye fiyatı 6 bin 99 TL, şayet yurt dışından satın almak istiyorsanız en az 1 bin dolar ödemeniz gerekiyor. Apple'ın 10. Yılına özel ürettiği bu telefonu bu denli pahalı yapan şey ise OLED ekrana sahip olmasının yanında birde Touch ID'ın yerine kullanılan gelişmiş yüz tanıma sistemi Face ID'yi de içine dahil eden sensörleri olmuştu. Peki sizce iPhone'dan daha pahalı telefonlar var mı sizlere onları aktaralım. Bugün haberimizde yer vereceğimiz telefonlar tahmin edeceğiniz üzere köşeden köşeye ekran, Face ID gibi özelliklerin hiçbirine sahip değil. Bu telefonları pahalı kılan şey ise benzeri olmayan tasarımları ve kullanılan değerli metaller. İşte fiyatları ve tasarımlarıyla gözleri büyüten akıllı telefonlar:

Listemizin en başında yer alan Solarin tam 14 bin dolar değerinde. Dünyanın en güvenilir akıllı telefonu oarak gösterilen Solarin, özel bir Android işletim sistemi üzerinde çalışan telefonun arka tarafında yer alan şey kamera değil. Orada bulunan bu düğme sesli aramalar yapabilmenizi ve mesajlarınızı şifreleyerek korumanızı sağlayan bir moda geçiş sağlıyor.

Kısıtlı bir sayıda üretimi gerçekleştirilen Gresso Meridian Black, 999 adet üretildi ve tek bir titanyum parçasına dahil edildi. 9 bin 500 dolara satın alabileceğiniz bu telefonun 32 GB dahili depolama alanı ve 3 megapiksel kamera özelliği var.

Gövdesinde siyah timsah derisi bulunduran Goldvish Eclipse - Magic Onyx Alligator isimli telefon, Instagram'da öz çekim yapmayı sevenleri tatmin edecek 5 megapiksel ön kamerayla geliyor. dört çekirdekli ve 64 GB dahili hafızaya sahip olan bu telefonun fiyatı tam 7 bin 975 dolar.

Tasarımıyla eski telefonların yerini aratmayan VIPN Blabk Diamond, 300 bin dolar değerinde. Joyistiğinde ve arka yüzünde bulunan çift elmasın yanı sıra 2 GB SD kart ve 2.1 inç dokunmatik ekrana sahip.

18 karatlık pembe altına ve 395 byaz, konyak pırlanta işlemeli gövdesi ile kullanıcılarını kendisine çeken Savelli Champagne Diamond, İsviçreli ünlü tasarımcı Alessandro Savelli'ye ait. Android işletim sistemine sahip olan telefon, 57 bin dolara sahip olabilirsiniz.

10 bin 800 dolara satın alabileceğiniz bir diğer telefon ise Vertu Signature Touch ise özel kılan şey ismi bilinmeyen bir İngiliz sanatkar tarafından yapıldı. Sekiz çekirdekli işletim sistemine sahip olan telefon, 4K video kaydına izin veren 21 MP kamerası var.

99 adet üretimi olan Dior Reveries Haute Couture'ın kütük şeklinde bir tasarıma sahip. Bin 539 adet pırlanta ve 46 adet sedef parça bulundurması nedeniyle fiyatı 102 bin 557 dolar.

9 bin 798 dolara satın alabileceğiniz , batarya koruma yeri Gibeon meteor parçalarından ve geriye kalan kısmı da uzay araçlarına kullanılan alüminyumdan oluşuyor.

Rus şirket olan JSC Ancort'un Avusturyalı kuyumcu ile beraber ortaya çıkardığı , verileri güvende tutmak isteyen ve göz kamaştırıcı bir telefona sahip olmak isteyenler için tasarlanmış.Telefonun tasarımında kullanılan pembe altın ve abanozlu katı platin değerini tamı tamına 1 milyon 300 bin dolar yapıyor.

Havalı bir siyah deri üzerine tasarımı oluşturulmuş Lamborghini Alpha One, tamı tamına 2 bin 450 bin dolara satın alabilirsiniz.

Gövdesinde 18 karat beyaz altın ve 120 karat pırlanta Goldyish Le Million, 1 milyon 179 bin 950 dolara satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ