iPhone X Tasarımı Tamamen Değişiyor - Haberler - indir.com

iPhone X Tasarımı Tamamen Değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 19:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın 2017 amiral gemisi akıllı telefon modeli olan iPhone X cihazı sunmuş olduğu tasarım ile oldukça fazla dikkatleri çekmişti. Ekran gövde oranı olarak çerçevesiz bir yapı ile gelen bu telefonda yer alan ekran çentik alanı tek eleştirilen noktalardan birisi oldu. Şirketin kamera ve sensörleri konumlandırmış olduğu ekran üzerindeki çentik alanı kullanıcıların eleştirilene sebebiyet verdi. Ortaya çıkan sızıntılara göre ise Apple 2019'da iPhone X tasarımında değişiklik yapacak.

Kore kaynaklı habere göre şirketin tasarımı ile ön planda olan iPhone X cihazının 2019 versiyonunda farklılıklar göreceğiz. Modelin tamamen ekran kaplı olması oldukça dikkat çekici olurken ekranın üst bölümünde yer alana kamera bölümü için açılan çentik beğenilmeyen taraf olmuştu. Yeni bilgilere göre 2019'da göreceğimiz iPhone modellerinde bulunacak olan Face ID teknolojisinin ön kamera ile birleştirilmesi bekleniyor.

Henüz çalışma aşamalarında olduğu ifade edilen bu durumda yeni kamera ve yüz tanıma özelliklerinde güçlendirilmeler yapılacak. Telefonda kullanılacak parçalarında artması ve Face ID ile ön kameranın birleştirilmesi üzerine çalışmaların devam edildiği belirtiliyor.





PAYLAŞ